Overzicht beste online shops

Online winkelen is enorm populair en niet meer weg te denken uit de maatschappij. De fysieke winkels ondervinden flinke concurrentie van deze webshops die vaak ook nog goedkoper en sneller kunnen leveren. Omdat er zo ontzettend veel webwinkels op internet te vinden zijn en het onmogelijk is om van te voren na te gaan of je met een betrouwbare en servicegerichte webwinkel zaken doet, hebben wij hier een aantal online shops gepresenteerd die wij kunnen aanraden om eens te kijken en eventueel te bestellen. Bij deze bedrijven hoeft je niet bang te zijn dat je slachtoffer wordt van oplichting en/of fraude.

 

 

Categorie: tuinartikelen

Website:     www.allesvoortuinen.nl    

Informatie: Op deze zeer overzichtelijke website staan bij de diverse producten ook productervaringen van eerdere gebruikers. Zo kun je prima ervaringen uitwisselen. Bij ieder product bestaat ook nog eens de mogelijkheid om met 1 druk op de knop 'vraag over product', een vraag te stellen over dat specifieke product. Bovendien houdt de service niet op bij de webshop. Alles voor tuinen heeft personeel met een hovenierachtergrond, waardoor zij ook kunnen adviseren en plaatsen.

Assortiment: BBQ's en Vuurkorven, Buitenspeelgoed, Tuinmeubelen, Tuin- en Buitenverlichting, Meststoffen en Bestrijdingsmiddelen, Plantenbakken, Tuingereedschap, Brievenbussen en Parasols en andere Zonwering.

 

 

 

Categorie: fietsen en accessoires  

Website: www.bikeobello.nl

Informatie: De online shop www.bikeobello.nl, ook bekend onder de naam bobshop, is Europa’s grootste online vakhandel voor wielerkleding van top tot teen. Bovendien bieden zij ook individueel gemaakte producten voor sportgroepen en verenigingen in elk gewenst design aan.

Assortiment: fietsshirts,fietsbroeken, helmen, schoenen, jassen maar ook uit accessoires voor de wieler- en mountainbikesport

 

 

 

 

 

Categorie: boeken

Website: www.bruna.nl

Informatie: Wie kent deze boekhandel niet. Betrouwbaar, goede service en en ruim aanbod. Inmiddels verkoopt Bruna al jaren boeken en tijdschriften via internet. De klanten hebben daarbij een keuze uit meer dan 100.000 titels.

Assortiment: boeken, tijdschriften, kalenders, agenda's, e-readers

 

 

 

 

 

Categorie: verzorging  

Website: www.drogistplein.nl

Informatie: Met 60.000 producten is Drogistplein een van de grootste online winkels. Alles op het gebied van verzorging, gezondheid, afslanken en seksualiteit hebben wij in ons assortiment. Bestel gemakkelijk je favoriete verzorgingsproducten en laat ze gratis thuisbezorgen.

Assortiment: verzorging, gezondheid, afslanken, seksualiteit

 

 

 

 

 

Categorie: hobby

Website:     www.lecturama.nl

Informatie: bijzondere collecties & verzamelingen welke nergens anders te verkrijgen zijn. Of het nu gaat om luxe ingebonden edities van bijzondere boeken, prachtig handgemaakte kristallen, porseleien of bronzen kunstwerken, miniatuurccollecties an alle denkbare voertuigen, unieke DVD-collecties, verzamelwerken van de boeiendste hobby’s inclusief GRATIS werkmaterialen, u het vindt het allemaal bij Lecturama.

Assortiment: verzamelingen, hobby's, dvd's, stripboeken, sieraden

 

 

 

 

Categorie: verzorging

Website: www.vitanuman.nl

Informatie: Producten, die speciaal voor de man zijn samengesteld om hem optimale ondersteuning te bieden bij zijn seksuele gezondheid. Deze 100% natuurlijke, hoogwaardige voedingssupplementen, bieden de moderne man ondersteuningbij het hebben van een effectief en bevredigend seksleven en tevens zijn seksuele gezondheid in goede staat te krijgen en behouden.

Assortiment: voedingssupplementen die ondersteunen bij de meestvoorkomende mannenklachten.